| Yazar |
Mesaj |
< Taraftar Gündemi ~ Bursasporlulardan Gökmen Özdenak Hakkında Suç Duyurusu |
| pompey |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 5:00 pm |
|
|
seniannemgibisevdim
|
Bursasporlu Taraftarlar kendilerine hakaret eden Gökmen Özdenak hakkında suç duyurusunda bulundu...
Bursasporlu iki taraftar, kendilerine hakaret ettiğini ileri sürdükleri futbol yorumcusu Gökmen Özdenak hakkında suç duyurusunda bulundu. Taraftarlar, açacakları 3’er bin liralık tazminatı da Çocuk Esirgeme Kurumu’na vereceklerini söyledi.
Taraftarlar, futbol yorumcusu Gökmen Özdenak’ın kendilerine hakaret ettiğini iddia etti. Özel bir kanalda program sunan futbol yorumcusu Özdenak’ın, ’İki tane zibidi, gelmişler valinin karşısına’, ’İnsan değiller", "alkolik" gibi sözler sarf ettiğini öne süren Bursasporlu taraftarlar, soluğu adliyede aldı. Avukatları Özgür Alpaslar Sümer ile birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunan Selim Kurtulan ile İlker Demirtaş, ceza davasının yanı sıra açacakları 3’er bir liralık tazminatı da Çocuk Esirgeme
Kurumu’na bağışlayacaklarını söyledi.
Teksas Amigosu Selim Kurtulan, kendilerine hakaret eden futbol yorumcusu Gökmen Özdenak’ın olayın içeriğini bilmediğini ifade ederek, "Biz oraya Bursa Valisi ise görüşmeye gitmiştik. Emniyet müdürü ile konuştuk. O ise konuştuğumuz kişinin vali olduğunu söyledi. Fakat biz emniyet müdürü ile görüştük. Daha bizim kiminle konuştuğumuzu bile bilmiyor. Bizler hukuka güveniyor, hakkımızı hukuken arıyoruz. Onu da bu sözlerinden dolayı kınıyoruz" dedi.
Suç duyurusunda bulunan İlker Demirtaş ise, "Bizler milliyetçi insanlarız. Devletin makamına nasıl saygı gösterileceğini iyi biliyoruz. O bana ve Selim Kurtulan’a değil, aslında tüm Bursasporlu taraftarlara hakaret etti. Biz şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz için bizleri kışkırtmaya çalışıyor. Bizler kimsenin oyununa alet olmayacağız. Hakkımızı yasal yollarla arayacağız" diye konuştu.
Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ise futbolda şiddetin en büyük kaynağının medya olduğunu ifade ederek, "Bizler nasıl kendimize çeki düzen veriyorsak onlar da kendilerine çekidüzen versinler. Bu hakaret tüm Bursasporlulara yapılmıştır. Biz de taraftarımızın arkasındayız. Medyadaki fanatikler de kendilerine çekidüzen versinler. Çünkü zaten gergin olan ortamı daha da ateşlemenin hiçbir mantığı yok" şeklinde konuştu. |
_________________ http://sanabirikiyorum.blogspot.com |
|
| Başa dön |
|
| Karacayir |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 6:08 pm |
|
|
NARKOZ GİBİSİN
|
gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır? varsa da sayısı bir elin parmağını geçer mi?
yaptığı açıklamaları bende dinledim,
o açıklama yaparken ağlanacak halimize gülüyordum, emniyet müdürüne vali diyor, alkolik, insan değil bunlar gibi tabirler kullandı.
bursaspor taraftarı şiddete başvurmadan,
yasal yollar ile hakkını arayarak örnek bir davranış sergilemişlerdir. şampiyonluğa oynadıkları son 10 maçta üzerlerine çok gidilecektir. |
_________________ BOLUSPOR KULÜBÜ | Kalbimizin ortasındaki ilk ve son takım... |
|
| Başa dön |
|
| TTBJK |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 6:32 pm |
|
|
Tassadar
|
Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır?
Yoktur bencede. |
_________________ -- Remzin kartallar gibi manileri yen, aş!. Layıktır bu vasıflar sana ey şanlı Beşiktaş... -- |
|
| Başa dön |
|
| haznedarLı |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 6:38 pm |
|
|
[S]iyahLa [B]eyaz gibi [S&B]
|
TTBJK demiş ki: Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır?
Yoktur bencede.
bence de yoktur. rtük diziLere ve miLLetin uçkuruna bakacağına bu dangaLakLarı ekrandan ayıkLamaLı. tabii bir de haLk oLarak izLememeLiyiz böyLe şeyLeri. |
|
| GFBzone |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 6:51 pm |
|
|
A.C.A.B
|
| Telegol zamanı canlı yayında küfür eden 50 yaşına gelmiş hala nerde nasıl konuşacağını öğrenememiş biri,adam odunsa kabahat onda değil oturup onu izleyende.. |
|
| Esposito |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 6:56 pm |
|
|
|
| konuyla biraz uzak ama bu tazminat miktarı neye göre belirleniyor ? Niçin 3000 TL mesela |
|
|
| Başa dön |
|
| El-Matador |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 9:39 pm |
|
|
JackTheRipper
|
Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır? varsa da sayısı bir elin parmağını geçer mi?
o açıklama yaparken ağlanacak halimize gülüyordum, emniyet müdürüne vali diyor, alkolik, insan değil bunlar gibi tabirler kullandı.
yasal yollar ile hakkını arayarak örnek bir davranış sergilemişlerdir. şampiyonluğa oynadıkları son 10 maçta üzerlerine çok gidilecektir.
konuyla alakasız ama söylemeden edemiycem.allah aşkına nerde görülmüş son 10 kala şampiyonluğa oynamak:)
hayır son 2 değil 3 değil 5 değil.10 maç be abi. |
|
| Esposito |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 9:47 pm |
|
|
|
El-Matador demiş ki: Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır? varsa da sayısı bir elin parmağını geçer mi?
yasal yollar ile hakkını arayarak örnek bir davranış sergilemişlerdir. şampiyonluğa oynadıkları son 10 maçta üzerlerine çok gidilecektir.
konuyla alakasız ama söylemeden edemiycem.allah aşkına nerde görülmüş son 10 kala şampiyonluğa oynamak:) 
hayır son 2 değil 3 değil 5 değil.10 maç be abi.
neden fenerbahce, galatasaray, besiktas sezonun başından beri zirveye oynuyorlar her lig başlancıgında hani öyle kabul ediliyor ya... anadolu takımı şampiyonluk kelimesini agzına alınca mı işler değişiyor ? ama seni mi kırıcaz tamam hadi lig'de kalma mücadelesi veriyoruz |
|
|
| Başa dön |
|
| El-Matador |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 10:58 pm |
|
|
JackTheRipper
|
Esposito demiş ki: El-Matador demiş ki: Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır? varsa da sayısı bir elin parmağını geçer mi?
neden fenerbahce, galatasaray, besiktas sezonun başından beri zirveye oynuyorlar her lig başlancıgında hani öyle kabul ediliyor ya... anadolu takımı şampiyonluk kelimesini agzına alınca mı işler değişiyor ? ama seni mi kırıcaz  tamam hadi lig'de kalma mücadelesi veriyoruz
evet gerçekten de anlatamamışız derdimizi belli    mesele şampiyonluk kelimesini ağza almak değil yeğen mesele dere paça hikayesi.yani köprünün altından bıraksınlar da hele şu sular bi aksın önce. |
|
| Karacayir |
Tarih: Cum Mar 12, 2010 11:03 pm |
|
|
NARKOZ GİBİSİN
|
El-Matador demiş ki: Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır? varsa da sayısı bir elin parmağını geçer mi?
lig başlamadan daha 34 maç varken her sene şampiyonluğa oynayan
takımlar varken, bırakalım da bursaspor son 10 hafta da şampiyonluğa oynasın, o bari çok görülmesin.
dereyi paçayı bilemem, ama tünelin ucundaki ışık görünüyor bursa için.
ışığa gitmek ya da olduğu yerde kalmak bursa'nın elinde. |
_________________ BOLUSPOR KULÜBÜ | Kalbimizin ortasındaki ilk ve son takım... |
|
| Başa dön |
|
| Hüsnü1963 |
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 2:31 am |
|
|
|
Misafir
|
Esposito demiş ki: konuyla biraz uzak ama bu tazminat miktarı neye göre belirleniyor ? Niçin 3000 TL mesela
Benimde bu soru kafama takılır genelde ; Herhalde davayı açan kişinin max. vereceği miktaar bu kadar , bütçesine göre yani yoksa 100-200 bin lira tazminat davası açanda var |
|
|
| Başa dön |
|
| Esposito |
Tarih: Cmt Mar 13, 2010 10:36 am |
|
|
|
El-Matador demiş ki: Esposito demiş ki: El-Matador demiş ki: Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır? varsa da sayısı bir elin parmağını geçer mi?
neden fenerbahce, galatasaray, besiktas sezonun başından beri zirveye oynuyorlar her lig başlancıgında hani öyle kabul ediliyor ya... anadolu takımı şampiyonluk kelimesini agzına alınca mı işler değişiyor ? ama seni mi kırıcaz  tamam hadi lig'de kalma mücadelesi veriyoruz
evet gerçekten de anlatamamışız derdimizi belli     mesele şampiyonluk kelimesini ağza almak değil yeğen mesele dere paça hikayesi.yani köprünün altından bıraksınlar da hele şu sular bi aksın önce.
anlatamamış degilsin anlayamamışsın eyşan istanbul'un takımları her sene başında dereyi paçayı ayarlıyor şampiyonluk mücadelesi diyorda biz son 10 hafta diyincemi dereler paçalar işin içine giriyor ?
o köprünün altından çok sular aktı mesele akan suya bakmak değil görmek
bs-gs : 1-0
bjk-bs : 2-3
fb-bs : 2-3 |
|
|
| Başa dön |
|
| Bilbey |
Tarih: Sal Mar 16, 2010 9:36 pm |
|
|
ÇORBA YOK!
|
| Akıllıca bir davranış olmuş. başarımızı yediremeyen istanbul medyası kimle dans ettiğine dikkat etsin... |
_________________ BURSASPOR! |
|
| Başa dön |
|
| Karacayir |
Tarih: Çrş Mar 17, 2010 2:49 am |
|
|
NARKOZ GİBİSİN
|
Hüsnü1963 demiş ki: Esposito demiş ki: konuyla biraz uzak ama bu tazminat miktarı neye göre belirleniyor ? Niçin 3000 TL mesela
Benimde bu soru kafama takılır genelde ; Herhalde davayı açan kişinin max. vereceği miktaar bu kadar , bütçesine göre yani yoksa 100-200 bin lira tazminat davası açanda var
sembolik olarak 1 TL miktar ile açan da var. |
|
| Başa dön |
|
| ASK1966 |
Tarih: Sal Mar 23, 2010 5:55 pm |
|
|
|
| Gökmen Özdenak sinir bozucu bir tip.Nasıl dayanıyorlar o adama anlaşılır şey değil. |
_________________ красный Скорпион |
|
| Başa dön |
|
| Esposito |
Tarih: Sal Mar 23, 2010 6:00 pm |
|
|
|
son 8 hafta ankaraspor harici 7 maç galatasaray ile 5 digerleri ile 6 puan fark var şampiyonluktasn söz edebilir miyiz paşam  |
|
|
| Başa dön |
|
| ozanweb |
Tarih: Sal Mar 23, 2010 6:53 pm |
|
|
Son Şampiyon
|
| yok kardeşim edemezsin yasak sen kimsin ki ayaklar tutulur sitres yapar kaldıramayız. |
_________________ Adı aŞk bu eziyetiN...
http://www.platformbursa.com |
|
| Başa dön |
|
| El-Matador |
Tarih: Sal Mar 23, 2010 8:29 pm |
|
|
JackTheRipper
|
Esposito demiş ki: El-Matador demiş ki: Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır? varsa da sayısı bir elin parmağını geçer mi?
son 8 hafta ankaraspor harici 7 maç galatasaray ile 5 digerleri ile 6 puan fark var şampiyonluktasn söz edebilir miyiz paşam 
yılların sabırsızlığı var tabi.
şampiyonluk vaveylalarınız kursağınızda kalmasın diye söylemiştim oysaki.
tez çalınsınz davullar zurnalar. |
|
| Esposito |
Tarih: Sal Mar 23, 2010 9:23 pm |
|
|
|
El-Matador demiş ki: Esposito demiş ki: El-Matador demiş ki: Karaçayır demiş ki: gökmen özdenak'ı dinleyipte, helal olsun ne güzel konuşuyor adam diyen var mıdır? varsa da sayısı bir elin parmağını geçer mi?
son 8 hafta ankaraspor harici 7 maç galatasaray ile 5 digerleri ile 6 puan fark var şampiyonluktasn söz edebilir miyiz paşam 
yılların sabırsızlığı var tabi.
şampiyonluk vaveylalarınız kursağınızda kalmasın diye söylemiştim oysaki.
tez çalınsınz davullar zurnalar.
bizimde anlatamadığımız o galiba.. biz şampiyonluğa yürüyoruz diyoruz eve çok ciddi ciddi yürüyoruz ama kimse biz şampiyonuz demiyor... şampiyonluktan bahsetmek Bursaspor için fb, gs, bjk kadar doğal şuanda..
davullar zurnalar demişken heryer yeşil beyaz, olimpiyata cuma günü inşallah 20000 kişi... |
|
|
| Başa dön |
|
| maus |
Tarih: Çrş Mar 24, 2010 2:06 am |
|
|
|
|
büyük - küçük harf üzerinden mastürbasyon yapmaya devam ettiğin sürece sittin sene şampiyon olamazsın sen
bursaspor belki ama senin için umut yok |
|
|
| Başa dön |
|
| komutan |
Tarih: Çrş Mar 24, 2010 7:08 pm |
|
|
Kemal'in Askeri
|
| Dangalaklığından ziyade O gömlekleri çok mu arıyor bu amuca çok merak ediyorum, geçenlerde siyah-beyaz bir gömlek vardı üstünde o nasıl bir yakadır nasıl bir renk kombinasyonudur anlamadım gitti be arkadaş : ) allah ıslah etsin... |
_________________ // Yaşamak Düğünse..Sen Orada Gelindin..Ulan Allahsız.. |
|
| Başa dön |
|
|
|